LINDSAY

toetseniste/zangeres

 

VERSLAAFD AAN DE PIANO

Al voordat Lindsay les had, was ze niet van de piano af te slaan. Het instrument stond in de woonkamer en had een enorme aantrekkingskracht op haar. Vanaf haar achtste kreeg ze pianoles en werd muziek maken een heuse verslaving.

 

De eerste jaren kreeg ze les op de muziekschool van Doetinchem. Wim Lamers nam het later over en gaf haar een brede opleiding. Via hem kwam ze terecht in het begeleiden van koren waar ze naast noten lezen ook leerde werken met akkoordenschema's. De eerste band volgde al snel. Behalve voor piano spelen heeft Lindsay een passie voor zingen en kon dit naar hartelust combineren op het podium. Soms kwam ook de accordeon nog tevoorschijn.

 

lees meer OP lindsays WEBSITE

 

 

MUZIKALE REÜNIE

Lindsay werkte al jaren graag samen met Priscilla in de coverband Bolero, waar ze de kans kreeg een enorme schat aan ervaring op te doen. Deze band heeft diverse samenwerkingsverbanden gehad met bekenden als Lee Towers, Karin Bloemen en Nick en Simon. Nadat deze formatie ophield te bestaan, ging de kern verder in Re-Member. Ook als duo spelen Priscilla en Lindsay graag samen, bijvoorbeeld voor speciale gelegenheden als de jaarlijkse ceremonies bij Bronbeek. Toen Priscillla het ABBA virus al te pakken had, was het lijntje nog maar kort. Lindsay hoefde niet lang na te denken toen haar werd gevraagd deel te nemen aan The ABBA Factory. ABBA Gold was een van de platen die ze grijs draaide in haar tienerjaren. Bij de ABBA Factory wachtte een gezellige groep met fenominale, humoristische en gezellige muzikanten waarbij de uitdagende muziek haar uitnodigen meer uit haar instrumenten en muzikale ontwikkeling te halen.

 

 

 

CONTACT

THE A FACTORY

 

 

Telefoon Andres Janssen: 06 30 02 29 37

Email:   bookings@a-factoryband.nl

 

Fotografie: Rob Kleering-Beerenbergh

Webdesign: Imaginary Creations

 

 

CONTACT

THE ABBA FACTORY

 

Telefoon Andres: 06 30 02 29 37

Email:   bookings@a-factoryband.nl

 

 

Fotografie: Rob Kleering-Beerenbergh

Webdesign: Imaginary Creations